Adoptera

KATTER FÖR ADOPTION

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om våra katter som söker nya hem. Vi har både katter som kan leva som ensamkatter men även de som fattat extra tycke för varandra som vi vill ska få fortsätta bo ihop i sitt nya hem då de kompletterar varandra på ett bra sätt. Under varje kattbild finns information om just den/de katterna. OBS! Här visas bokningsbara katter och kattungar, vi kan ha flera katter som söker nya hem, kontakta oss gärna och berätta vad ni har för hem att erbjuda så kan vi även visa de som inte syns här ännu.

Liah – BOKAD

Smillan & Smulan

Steffi & Stephanie

Simone & Molly – BOKADE

Tuva

Granit

Gnejs

Hedda

Nino

Ninja

Nina

Marilyn – BOKAD

Linn

Rexie


PRIVATANNONSER

Här erbjuder vi privatpersoner att annonsera ut sina djur eller djurrelaterade tillbehör. För att annonsen ska synas här stå tar vi emot en gåva på 50kr, annonsen ligger ute så länge det behövs.

OBS! Klicka på bilderna för att se dem i större format!

2017-12-02

Hej jag heter Molly och är runt 2 år gammal .. jag är en kelig leksugen sötnos som är även bestämd i mellan åt . Jag har växt upp bland katter och hundar .. dock har hundarna inte gillat mig alls så jag har fått vara mycket ute eller på ett rum. Nu bor jag med en familj som har en lugn flicka på 8 år och två katter och en hundvalp och två kaniner. Leker med deras yngsta katt på 6 månader i mellan åt .. och det är kul.. men jag saknar att få flytta och bo i ett lugnt fridfullt rött hus med grönt omkring en lada vore toppen det med .. tror säkert att jag skulle kunna ha kul med andra djur bara dom inte är på flygna av sig. För sånt har jag fått nog av .. längtar till att få vara ute och springa i det gröna.. har även en önskan om att få bli kastrerad för min kropp skulle må bäst av det .. var till veterinären en sväng isamband med denna flytt till denna familj .. kollade upp mina öron och lite av varje .. kul var det för doktorn sa att jag var en jätte fin katt flicka 😊 och att jag var duktig och snäll hos honom. Om min nya familj finns därute någonstans så kan ni ta kontakt med familjen jag bor hos nu .. skicka meddelande eller ring 0730-273370. Bor i Bollnäs. Varmaste tassar Molly

 

2017-07-23

Frisk och trevlig vädurshona säljes. 6 år. Stor sommarbur och vinterbur ingår. Hemmet är viktigare än priset.
Magnus Knape.
Åsbacka, Sandarne
Tel.0703424638

Comments are closed.