Adoptera

KATTER FÖR ADOPTION

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om våra katter som söker nya hem. Vi har både katter som kan leva som ensamkatter men även de som fattat extra tycke för varandra som vi vill ska få fortsätta bo ihop i sitt nya hem då de kompletterar varandra på ett bra sätt. Under varje kattbild finns information om just den/de katterna. OBS! Här visas bokningsbara katter och kattungar, vi kan ha flera katter som söker nya hem, kontakta oss gärna och berätta vad ni har för hem att erbjuda så kan vi även visa de som inte syns här ännu.

Smillan & Smulan

Wilja

Wille

Granit

Nino

Ninja

Nina

Missan

Hanna

Moa


PRIVATANNONSER

Här erbjuder vi privatpersoner att annonsera ut sina djur eller djurrelaterade tillbehör. För att annonsen ska synas här stå tar vi emot en gåva på 50kr, annonsen ligger ute så länge det behövs.

OBS! Klicka på bilderna för att se dem i större format!


 

PRIVATANNONS
2018-10-24

Grålle är en mycket mysig och social kille på 3 år. Mycket tillgiven och trevlig. Han är van utekatt så vill gärna få fortsätta med det i sitt nya hem. Jag tror att han skulle trivas både som ensamkatt eller med sällskap, kan vara van hundar men är inte helt säker.

Grålle har tidigare bott i en barnfamilj men då han inte trivdes där så stack han hemifrån och har varit borta ett tag.

Nu bor Grålle tillfälligt hos mig i väntan på att nytt hem ska dyka upp då de tidigare ägarna inte kan ta tillbaka honom eftersom han inte trivs där.

Är du intresserad av att ta hand om Grålle? Ring mig, Marie på 0761628756. Grålle finns just nu i Ljusne. Han kostar 500kr som jag kommer skänka till Bill & Bull.

Comments are closed.