Adoptera

KATTER FÖR ADOPTION

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om våra katter som söker nya hem. Vi har både katter som kan leva som ensamkatter men även de som fattat extra tycke för varandra som vi vill ska få fortsätta bo ihop i sitt nya hem då de kompletterar varandra på ett bra sätt. Under varje kattbild finns information om just den/de katterna. OBS! Här visas bokningsbara katter och kattungar, vi kan ha flera katter som söker nya hem, kontakta oss gärna och berätta vad ni har för hem att erbjuda så kan vi även visa de som inte syns här ännu.

Smillan & Smulan

Eivor

Kupo

Morris

Wilja

Wille

Granit

Nino

Ninja

Nina


PRIVATANNONSER

Här erbjuder vi privatpersoner att annonsera ut sina djur eller djurrelaterade tillbehör. För att annonsen ska synas här stå tar vi emot en gåva på 50kr, annonsen ligger ute så länge det behövs.

OBS! Klicka på bilderna för att se dem i större format!


2018-06-25

Dessa två underbart vackra, roliga, personliga och helt ljuvliga perserkatter söker pga omständigheter inom familjen nytt hem.

Honan är vit och född – 13 och hanen är svart och född – 14. De är uppväxta tillsammans, är väldigt sällskapliga och trevliga.

Innekatter som tycker om att vara ute inom inhägnad. De är vana med hund och idag är de tre katter som bor tillsammans vilket går väldigt bra. De är vana med pälsvård, bad och kloklippning. Kastrerade och har stamtavla.

Säljes tillsammans till rätt hem. Jag kan tänka mig ett fodervärdsavtal till en början så jag vet att det fungerar och katterna trivs.

Mejla eller ring vid seriöst intresse. Pris diskuteras inte vid första kontakten utan endast i samband med om det blir aktuellt att katterna flyttar. De finns i Söderhamn.

070-245 29 95

Comments are closed.