Stephanie & Steffi

Stephanie FÖRSÄKRINGSFADDER: Bianca K.
MÅNADSFADDER:  Bianca K.
Bli fadder åt mig!
Steffi MÅNADSFADDER: Maria S.
FÖRSÄKRINGSFADDER:
Maria S.
Bli fadder åt mig!

VI ÄR BOKADE OCH FLYTTAR INOM KORT

Födda: 2014

Kön: Honor

Stephanie & Steffi är systrar, de har vuxit upp med varandra i ett hem där de mest har fått varit för sig själva. Från början så är de och deras mamma hittad utomhus då deras mamma valde att föda sina ungar ute i en vedbod. De kom då till ett jourhem och deras mamma fick vi omplacera sedan ungarna blev 12 v. medan hennes ungar behölls av personen där de vuxit upp. Då det blev ändrade boendeförhållanden så valde personen att kontakta oss för att hitta nya hem till dessa tjejer.

Stephanie är den brunmönstrade och hon är mer blyg än sin syster. Hon är nyfiken och lekfull när hon känner sig trygg. Första tiden hos oss låg hon mest och gömde sig men nu möter hon en ofta för att hälsa och bli klappad men det ska ske på hennes villkor då hon snabbt kan ändra sig och inte vilja bli klappad.

Steffi är den blå/vita och hon är mycket kelig och tillgiven bara hon känner sig trygg. Lekfull och mycket nyfiken, har svårt att sitta still och vill gärna ha mycket uppmärksamhet men som sagt så behöver hon känna sig trygg och ha bott in sig ordentligt då hon som sin syster också mest gömde sig i början och vågade inte alls ta kontakt.

Vi vill helst att dessa systrar får fortsätta bo tillsammans då de har mycket trygghet med varandra. De har alltid bott som innekatter och behöver ett lugnt hem utan småbarn då de är lite känsliga för höga ljud och hastiga rörelser och då de, speciellt Stephanie, är lite bestämd i hur och när man får klappa henne så behöver hon komma till någon som förstår det här med att lämna henne i fred och låta henne komma fram själv. De har träffat hund i sitt tidigare hem.

Stephanie & Steffi är försäkrade i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. De äter även kvalitetsfoder från Hills!

Steffi

Stephanie

Stephanie

Steffi

 

Comments are closed.