Fjant

MÅNADSFADDER: Birgitta M. FÖRSÄKRINGSFADDER: Birgitta M.
  Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA? KONTAKTA OSS PÅ 076 410 01 01

Född: 2016-05-30

Kön: Hona

Fjant vill vi ska fortsätta bo ihop med sin bror Goknöl.

Fjant är en av 16 katter vi tog emot från ett ärende där en person hade alldeles för många katter i en liten lägenhet. Fjant föddes bland alla dessa katter och hade inte så mycket mänsklig kontakt i början utan höll sig mest till sin bror och mamma.

Fjant är som namnet låter lite fjantig av sig, hon är mycket nyfiken och lekfull men gillar inte riktigt att man tar i henne men man får klappa och mysa när hon själv vill och känner sig trygg.

Hennes bror Goknöl är en trygghet för henne därför vi vill att de ska få fortsätta bo ihop och känna trygghet med varandra.

De vill ha ett lugnt hem, det fungerar inte med småbarn då de blir otrygga av hastiga rörelser och höga ljud – de har provat.

Båda har alltid varit innekatter vilket fungerar bra men de tackar säkert inte nej till att få möjlighet att få gå ut längre fram när de bott in sig ordentligt och känner sig trygg i sin hemmiljö.

Fjant är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Fjant äter även kvalitetsfoder från Hills!

Comments are closed.