Gnejs

Gnejs FÖRSÄKRINGSFADDER: Ann-Katrin F.
MÅNADSFADDER:  Ann-Katrin F.
Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA MIG? RING 076 410 01 01

Född: 2016

Kön: Hane

Gnejs är en nyfiken och mycket lekfull kille. Han och vad vi är ganska säkra på syster Granit hittades tillsammans i centrala Söderhamn där de är född och uppvuxen. Då båda är födda utomhus så är de därmed lite skygga och behöver ett lugnt hem med mycket tid, förståelse och kärlek.

 

Gnejs har gjort stora framsteg sedan han kom till oss. Nu är han gärna framme och vill mer än gärna leka eller få lite godsaker. Hans syster är mer tillbakadragen, eller man ska kanske säga att hon är lugnare och är mer nöjd med att få ligga på en lite högre liggplats och ha koll på läget. Gnejs gillar inte riktigt att man klappar honom ännu men vi är säkra på att han snart kommer inse att det faktiskt är mysigt.

Vi ser gärna att Gnejs flyttar tillsammans med sin syster till ett nytt hem men det är inget måste, det vi ändå gärna vill är att han får en kattkompis i sitt nya hem då han är väldigt lekfull och gärna leker med de andra katterna.

Gnejs är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Han äter även kvalitetsfoder från Hills!

Gnejs

Gnejs

Gnejs

Gnejs

Comments are closed.