Goknöl

MÅNADSFADDER: Birgitta M. FÖRSÄKRINGSFADDER: Birgitta M.
  Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA? KONTAKTA OSS PÅ 076 410 01 01

Född: 2016-05-30

Kön: Hane

Goknöl vill vi ska fortsätta bo ihop med sin syster Fjant.

Goknöl är en av 16 katter vi tog emot från ett ärende där en person hade alldeles för många katter i en liten lägenhet. Goknöl föddes bland alla dessa katter och hade inte så mycket mänsklig kontakt i början utan höll sig mest till sin syster och mamma.

Goknöl är som namnet låter en riktigt go kille men det måste ske på hans villkor och när han känner sig trygg. Han är väldigt busig men stressar lätt upp sig om det är tex. fjädrar man leker med honom då han tycker de är så himla roliga så man får ta det varligt. Han gillar att bli klappad och att mysa men det är han själv som måste få komma fram i sin takt.

Hans syster Fjant är en trygghet för honom därför vi vill att de ska få fortsätta bo ihop och känna trygghet med varandra.

De vill ha ett lugnt hem, det fungerar inte med småbarn då de blir otrygga av hastiga rörelser och höga ljud – de har provat.

Båda har alltid varit innekatter vilket fungerar bra men de tackar säkert inte nej till att få möjlighet att få gå ut längre fram när de bott in sig ordentligt och känner sig trygg i sin hemmiljö.

Goknöl är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Goknöl äter även kvalitetsfoder från Hills!

Comments are closed.