Gumman

MÅNADSFADDER: Ingen fadder
FÖRSÄKRINGSFADDER: Ingen fadder
  Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA? KONTAKTA OSS PÅ 076 410 01 01

Född: 

Kön: Hona

Hej, det är jag som är Gumman. Jag har gått ute hela mitt liv. I mellan 10-15 år har jag bott på en gård och fått mat och möjlighet att gå undan för väder och vind. Jag har blivit mamma till oräkneligt många kattungar och jag är nog både farmor och mormor i flera omgångar, kanske flera generationer?

Jag har hört länge att jag skulle få komma till Bill och Bull men jag har inte haft lust… Varje gång det varit på tal så har jag lyckats hålla mig borta tills den där dagen för någon månad sedan då de lyckades fånga mig och mina ungar.

Jag har nu blivit kastrerad och det känns faktiskt skönt att inte behöva tänka på att jag vill ha ungar att sköta om, nä det har jag haft så många under åren så det räcker och blir över. Ja, över, jag undrar jag vad som hänt med alla dem men innerst inne vill jag nog inte veta. Det jag vet nu är iallafall att mina tre senaste har fått en bra start i livet, två av dem har redan nytt hem och min lilla Tuva som har visat sig här i kalendern tidigare hoppas jag snart också får ett nytt hem.

Jag har börjat inse hur mysigt och trevligt det är att vara inomhus, såhär skulle jag vilja bo nu som pensionär. Kanske tillsammans med Tuva? Jag gillar henne och hon mig så vi skulle trivas bra ihop. Dock behöver min blivande människa ha förståelse för att jag har bott utomhus hela mitt liv så jag vill bara ha ett lugnt sista hem där jag får komma och gå som jag själv vill. Där jag kan få ta det i min egen takt för att bli mer tam mot er människor.

Gumman är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Gumman äter även kvalitetsfoder från Hills!

Comments are closed.