Hedda

Hedda FÖRSÄKRINGSFADDER: Ann R.
MÅNADSFADDER:  Emma B.
Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA MIG? RING 076 410 01 01

Född: 2015

Kön: Hona

Hedda tog vi in från Moheds Camping där hon sågs till åtminstone under 2 somrar. När vi äntligen tag på henne så hade hon fem ungar. Ungarna har fått nya hem men Hedda söker fortfarande sitt för-alltid-hem. Just nu bor hon i jourhem där jourfamiljen jobbar extra mycket med att få henne trygg och mer social.

När hon kom till oss var hon väldigt rädd och ville hellre gömma sig än komma oss nära. Nu har hon börjat känna sig trygg och vågar visa upp sitt rätta jag – Hon gillar att bli kliad och är full i bus och leker gärna. Hon kommer bra överens med jourhemmets egna katter och hon har blivit van vid lekande och stojande barn men vi tror att hon ändå behöver få komma till ett lugnt hem där man har förståelse för att hon fortfarande behöver mycket jobb för att våga vara trygg. I jourhemmet är hon gärna framme och är nyfiken och vill gärna bli klappad men hon är fortfarande lite rädd för hastiga rörelser eller när man försöker böja sig ner över henne för att klappa, hon vill att man ska vara i samma nivå för att hon inte ska bli skrämd.

Hedda verkar fungera bra som innekatt så det är nog bra om hon får fortsätta med det så länge hon rehabiliteras och blir tryggare men hon tackar säkert inte nej till att få gå ut på egen tass längre fram när hon bott in sig ordentligt och känner sig trygg igen.

Hedda är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Hon äter även kvalitetsfoder från Hills!

Hedda

Hedda

Hedda

Hedda

Hedda

Comments are closed.