Liah

Liah FÖRSÄKRINGSFADDER: Benjamin T.
MÅNADSFADDER:  Benjamin T.
Bli fadder åt mig!

JAG ÄR BOKAD OCH FLYTTAR SNART

Född: 2012

Kön: Hona

Liah är en bestämd och framåt tjej. Hon kom till oss då hon inte trivdes i sitt tidigare hem och därmed behövde en ny chans i livet.

Liah är inte så förtjust i andra katter så vi ser helst att hon får komma till ett hem utan andra katter så hon får all uppmärksamhet för sig själv. Hon har börjat vänja sig med att ha andra katter omkring sig men hon är ibland bra vass emot dem så det gäller att hon inte får någon kattkompis i det nya hemmet som är lika vass tillbaka på henne då hon inte verkar vilja backa.

Liah behöver ett lugnt hem utan småbarn, hon är väldigt kelig och vill vara med men hon delar gärna ut lite kärleksbett när man minst anar det och det gör hon inte för att vara elak det är bara att hon inte riktigt vet hur man ska bete sig. Så därför tror vi det är bäst om hon får bo i ett hem utan småbarn så de inte blir rädd för henne eller hon för dem.

Liah har bott som innekatt större delen av sitt liv men hon verkar inte trivas med det utan hon verkar längta att få gå ut på egen tass.

Liah är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Hon äter även kvalitetsfoder från Hills!

Liah

Liah

Liah

Liah

 

Comments are closed.