Linn

Linn FÖRSÄKRINGSFADDER: Maud H.
MÅNADSFADDER:  Maud H.
Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA MIG? RING 076 410 01 01

Född: 2009

Kön: Hona

Linn är en liten och kärvänlig tjej i sina bästa år. Hon kom till oss som en omplacering, då hennes ägare märkt en längre tid att hon inte trivdes med de andra katterna i hushållet så hade de funderat länge på att omplacera henne. Linn brukade försvinna längre perioder så det fanns misstankar om att hon kanske hade en annan familj på sidan om. Då hon nu senast var borta i över 2 månader och kom hem i riktigt dåligt skick så fick vi rycka in snabbt.

Linn var bara skinn och ben, trött och klen och ville inte riktigt äta men vi fjäskade med allt möjligt gott och lät henne ta igen sig. Sakta men säkert började hon äta med god aptit och la på sig hull igen. Hon är en liten katt men det ryms mycket kärlek i henne, hon är väldigt social och tillgiven men gillar inte riktigt att ha för många katter omkring sig, en snäll kattkompis eller två går nog bra annars tror vi att hon fungerar bra även som ensamkatt så hon får all uppmärksamhet för sig själv.

Linn har alltid varit van att få gå ut, hon verkar nöjd som innekatt hos oss men det är lite svårt att säga, ett hem där hon får möjlighet till utevistelse står nog ändå högt upp på hennes önskelista.

Linn är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Hon äter även kvalitetsfoder från Hills!

Linn

Linn

Linn

Linn

Comments are closed.