Simone & Molly

Simone FÖRSÄKRINGSFADDER: Helena E.
MÅNADSFADDER:  Helena E.
Bli fadder åt mig!
Molly MÅNADSFADDER: Marie-Anne M.
FÖRSÄKRINGSFADDER:
Marie-Anne M.
Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA OSS? RING 076 410 01 01

Födda: 2017-05-01

Kön: Honor

Simone & Molly är två systrar, de kom till oss tillsammans med sin mamma och bror. Mamman och brodern fick snabbt nya hem och även Molly & Simone men då de inte trivdes i det nya hemmet fick de komma tillbaka till oss. Dessa katter hittades utomhus där deras mamma hade fött ungarna ute utan kontakt med oss människor, de var väldigt rädda i början förutom mamman som var tam men ingen ville känna sig vid henne.

Simone är är den som är mest vit och hon är den som är mest framåt och nyfiken, hon går att klappa på hennes villkor. Molly är den som är mest svart och hon är mer skygg och håller sig lite mer i bakgrunden men de båda är mycket nyfikna och lekfulla bara de känner sig trygga.

Dessa två tjejer behöver ett lugnt hem, de reagerar på ljud och blir lätt stressad av det så de passar inte in i en småbarnsfamilj med mycket stoj eller i lyhörd lägenhet då de i det tidigare hemmet även blev stressad av alla ljud från grannar i lägenheterna intill. De har fungerat bra som innekatter hos oss men de tackar säkert inte nej till att få möjlighet att gå ut i det nya hemmet men de måste få bo in sig ordentligt och känna sig trygga och hemmastadd så de inte virrar bort sig med detsamma. De behöver komma till ett hem där man har förståelse för att det kommer ta lite tid innan de blir riktigt trygga och därmed vågar visa tillgivenhet. Vi är säkra på att dessa två tjejer kommer bli riktigt trevliga och keliga bara de känner trygghet igen.

Simone & Molly är försäkrade i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. De båda äter även kvalitetsfoder från Hills!

Molly

Simone

Molly

Simone

Comments are closed.