Smillan & Smulan

Smillan FÖRSÄKRINGSFADDER: Angelica P.
MÅNADSFADDER:  Susanne K. & Angelica P.
Bli fadder åt mig!
Smulan MÅNADSFADDER: Kattis H. & Åke E.
FÖRSÄKRINGSFADDER:
Åke E.
Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA OSS? RING 076 410 01 01

Födda: Smillan 2013 & Smulan 2014

Kön: Honor

Smillan & Smulan är troligtvis släkt på något sätt, antingen syskon från olika kullar eller mor och dotter. De båda kommer från en kattkoloni norr om Hudiksvall där vi och en annan förening tagit emot flertalet katter. Då de inte har haft det så lätt i livet då de har fått bott utomhus utan någon som sett efter dem så var de båda väldigt skygga och rädda när de kom till oss. Nu är dessa tjejer de som varit längst hos oss, de är inne på sitt tredje år i katthemmet. Båda har nu blivit trygga katter som söker ett gemensamt hem. Då båda är svarta kan det vara lite svårt att se skillnad på dem, men deras personligheter är det som mest skiljer dem åt. Smillan har lite större vit fläck fram på bröstet.

Smillan är lugn och försiktig, hon ligger gärna och vilar på något högt ställe så hon har koll över omgivningen. Hon har börjat acceptera att man klappar henne men det ska ske på hennes villkor. Hon gillar godsaker vilket börjar synas på hennes kroppsform hihi. Hon är nyfiken och är gärna med och leker och busar men att kela sker som sagt på hennes villkor.

Smulan är en mycket livlig och glad katt. Hon är otroligt nyfiken och verkligen ÄLSKAR att leka! Hon är gärna med överallt, hon har börjat tycka om att bli klappad och tar man det bara lugnt så kommer och fram och stryker sig efter dina ben och vill bli klappad men att bli lyft är fortfarande något hon inte tycker om.

Dessa två vill vi ska fortsätta få möjligheten att bo tillsammans då de har en trygghet i varandra. Vi tror att de skulle trivas bra i ett hem utan små barn, de är fortfarande lite rädda när det är livliga rörelser eller höga röster. Men de älskar att leka, speciellt Smulan, så att ha lite äldre barn i familjen som vill leka med dem är inget problem. De har bott som innekatter hos oss vilket fungerar väldigt bra men de tackar säkert inte nej till att få gå ut på egen tass när de bott in sig ordentligt i det nya hemmet. Vi vet ej hur de fungerar med hundar.

Smillan & Smulan är försäkrade i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. De båda äter även kvalitetsfoder från Hills!

Smillan

Smillan

Smillan

Smillan

Smillan

Smillan

Smulan

Smulan

Smulan

Smulan

Smulan

Smulan

Smulan

Comments are closed.