Tovlund

Tovlund FÖRSÄKRINGSFADDER: Britt-Marie S.
MÅNADSFADDER:  Britt-Marie S.
Bli fadder åt mig!

INTRESSERAD AV ATT ADOPTERA MIG? RING 076 410 01 01

Född: 2014

Kön: Hane

Tovlund var en mycket tovig kille som ni kanske förstår på namnet. Han hade setts till i Marmaverken en längre tid och när han kom in till oss hade han enorma tovor på ryggen likt vingar samt ett oräkneligt antal fästingar. Han fick snabbt besöka veterinären som fick raka av honom nästan all päls. Det visade sig att han hade står och stora blåmärken under där tovorna satt, han har haft väldigt ont då tovorna luggat honom vid varje rörelse han gjort. Därför är det extra viktigt att katter med lång päls får hjälp med pälsvård så de inte behöver gå omkring och ha ont.

Tovlund är en lugn och försiktig kille, han har blivit väldigt nyfiken och är gärna med och tittar vad vi gör på håll. Vi har börjat få komma honom nära men ibland kan han tycka att vi blir för närgången så han fräser till för att visa att han behöver mer utrymme. Han behöver ett lugnt hem med förståelse att det kan ta ett tag innan han vågar sig mer fram och låta sig klappas. Vi tror han skulle passa bra både med kattkompisar eller som ensamkatt. Han verkar trivas bra som innekatt. Dock är han lite vass mot nya katter, speciellt andra hanar.

Tovlund är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Han äter även kvalitetsfoder från Hills!

Tovlund

Tovlund

Tovlund

Tovlund

Tovlund

Tovlund

Tovlund

Comments are closed.