Tuva

Tuva FÖRSÄKRINGSFADDER: Rita & Tord T.
MÅNADSFADDER:  Rita T,Tord T & Marie S.
Bli fadder åt mig!

JAG ÄR BOKAD OCH FLYTTAR SNART

Född: 2017-06-01

Kön: Hona

Tuva är en nyfiken och lekfull tjej. Hon föddes utomhus tillsammans med sina syskon (som redan fått nytt hem) och Tuva var den som var mest blyg av dem alla.

Tuva behöver ett hem med tålamod och mycket tid då hon som sagt är lite blyg men då hon är så pass nyfiken och lekfull så tror vi att det kommer gå fort att få henne trygg bara man har tiden och tålamodet att jobba lite extra med henne. Hon behöver ett lugnt hem, hon är lite känslig för hastiga rörelser och höga ljud så ett hem med småbarn tror vi inte skulle vara passande tyvärr.

Vi vill gärna att hon får en kattkompis i sitt nya hem, gärna en som hon kan busa med då hon gärna är aktiv. Hon fungerar bra som innekatt hos oss men skulle säkert inte tacka nej till att få gå ut på egen tass i framtiden men hon behöver bo in sig ordentligt och bli mer trygg innan så hon inte riskerar att virra bort sig.

Tuva är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Hon äter även kvalitetsfoder från Hills!

Tuva

Tuva

Tuva

Tuva

Tuva

 

Comments are closed.