Stöd oss

Det finns många sätt att stödja oss både ekonomiskt och genom ideellt arbete. Vi tackar och tar emot all hjälp vi kan få.

Gåvor

Sätt in en valfri gåva som går oavkortat till vårt arbete med djuren.
Vi behöver även saker till våra katter, både nytt och begagnat är av intresse. Klösställningar och transportburar är något som vi gärna tar emot. Kika gärna på vår önskelista för att se vad för saker vi är i störst behov av.

Vill ni skänka pengar till något speciellt så som kastreringar, materialinköp eller annat specifikt så märk er inbetalning med ändamålet så går pengarna dit. Vill du bli månadsgivare? Hör av er till oss så får ni ett kontonummer för att enklare kunna göra automatiska överföringar varje månad.

Bg.nr: 640-0881   Swish: 123 048 49 23

 

Internetshopping


Gör du som många andra dina inköp via internet? Passa på att alltid gå igenom Sponsorhuset.se de har över 500 butiker anslutna! Det generar pengar till föreningen utan att det kostar dig ett öre – du tjänar faktiskt själv på det! Bli medlem på https://www.sponsorhuset.se/billochbull för att själv tjäna extra kronor samtidigt som du stöttar föreningen, eller gå alltid via länken för att sponsra utan att du själv får ta del av sponsringen.

Enklast är att ladda ner Sponsorhusets tillägg för webbläsare – Handla Smart, klicka här för nerladdning och instruktioner. Då blir du automatiskt påmind varje gång du surfar in på en sida som är ansluten till Sponsorhuset så du enkelt kan sponsra!

Comments are closed.