Bli kattfadder!

Försäkringsfadder 50kr/mån

Vi håller alla föreningens katter försäkrade för att vi tycker det är viktigt att ha en trygghet i våra katters välbefinnande, ibland uppkommer skador och sjukdomar som vi inte räknat med. Nu kan du hjälpa till att hålla en eller flera av våra katter försäkrade. För 50 kronor i månaden står du som försäkringsfadder åt en av dig utvalt katt. Du betalar månadsvis till vårt konto, i meddelandet anger du vilken katt du vill stå för, lämna gärna mailadress så vi kan kontakta dig om din katt blir adopterad så att du kan välja en ny. Som försäkringsfadder står ditt namn med i anslutning till katten på vår hemsida/facebooksida samt på kattens box i katthemmet.

 

Månadsfadder 50kr/mån

Som månadsfadder bidrar du till kattens uppehälle så som mat och kattsand. Detta är en ungefärlig kostnad på vad en katt kostar hos oss i månaden, som månadsfadder väljer du själv ut en katt du vill stödja. Du får regelbundet information om katten utskickat via mail där katten berättar hur han eller hon hamnade hos oss och vad som händer och sker i katthemmet. Du betalar månadsvis till vårt konto, i meddelandet anger du vilken katt du vill bli fadder för, lämna mailadress så vi kan kontakta dig och om din katt blir adopterad så meddelar vi dig så att du har chansen att välja en ny. Som månadsfadder står ditt namn med i anslutning till katten på vår hemsida/facebooksida samt på kattens box i katthemmet. Kom gärna ut och hälsa på din kisse i katthemmet.

 

Hur gör jag?

1. Sätter in minst 50kr eller 100kr (om du vill bli både försäkring. & månadsfadder), gärna lite mer, till vårt bankgiro 640-0881.
2. Märker betalningen med “MÅNADS FADDER” eller ”FÖRSÄKRINGSFADDER” beroende på vad du vill bli, kattens namn, ditt namn och din mail.
3. Inväntar ett mail med ditt fadderintyg.
4. Grattis! Du är nu fadder och kommer inom kort att få ett fadderbrev via din mail.

Obs formuläret är borttaget pga spam,  vi hoppas kunna få fram ett nytt inom kort. Maila oss vid intresse för att bli fadder.

 

Comments are closed.