Bli medlem

garbo21

Som medlem får du 4ggr om året Djurskyddet Sveriges medlemstidning ”Djurskyddet” som är mycket informationsrik, den finns även på webben. Du får också ta del av ett antal medlemsförmåner, såsom rabatt hos olika nätbutiker. Tack för att du vill bli medlem!

Medlemsavgift för år 2018

Enskild medlem: 200kr
Familj: 300kr OBS! Läs nedan!

OBS! Nytt för detta år, läs nedan:

Observera att du ska göra inbetalningen till ett nytt PlusGiro-konto och tillsammans med ett OCR-nummer som skickas ut till dig från Djurskyddet Sverige med posten/mail.  Vill du ge en extra gåva tar vi tacksamt emot denna så om du betalar ett högre belopp än medlemsavgiften går den extra summan till oss på Djurskyddet Bill & Bull. Tack för att du stödjer vårt arbete för djuren!

Genom att betala din medlemsavgift samtycker du till att Djurskyddet Sverige sparar dina personuppgifter och har möjlighet att skicka information till dig. Uppgifterna hanteras enligt Personuppgiftslagen.

OBS! Ni som vill betala in er som familj, det går ej via Djurskyddet Sveriges formulär så använd vårt formulär här nedan och glöm inte att kontakta oss med uppgifter på era familjemedlemmar – deras namn och personnummer så kan vi lägga till er som en familj.

Det finns 2 sätt att bli medlem;
1. Gå in på Djurskyddet Sveriges hemsida via denna länk och fyll i alla uppgifter, glöm inte att välja att du vill bli medlem hos Djurskyddet Bill & Bull. Länkhttp://www.djurskyddet.se/stod-oss/bli-medlem/

2. Fyll i formuläret här nedan så skickar vi in uppgifterna till Djurskyddet Sverige.

OBS! Vid båda alternativen så kommer det att skickas ut ett brev/mail från Djurskyddet Sverige hem till er, det är först när ni har betalat medlemsavgiften med tillhörande OCR-nummer som ni blir medlem.

Till er som redan är medlemmar – Ert medlemsbrev med inbetalningsuppgifter kommer att landa i era brevlådor nu under vecka 5. Vänligen betala in till angivet PlusGiro-konto med OCR-nummer så ni förnyar ert medlemskap.

Jag vill bli:

Betalsätt:

Jag vill prenumerera på Djurskyddet Sveriges nyhetsbrevJag godkänner att mina personuppgifter lagras enligt PUL*

Klicka i denna ruta för att visa att du inte är en robot

*Måste godkännas för att bli medlem

Comments are closed.