Vi räddar liv!

Djurskyddet Bill och Bull räddar liv! Detta lilla liv har befunnit sig i Sund (inte långt ifrån ridskolan i Söderhamn) sedan minst tre månader tillbaka och har ställt till problem med gårdens egna katter som fick stryk. De har letat ägare men inte fått tag i någon och det blev till slut så ohållbart att de tog hjälp av kommunen med att låna en fälla. Katten gick idag in i fällan men då kommunjägaren blev tillkallad för att avsluta detta liv med sitt gevär beslutade dom sig att i all hast kontakta oss för att ge kissen en chans. Det var bara en lyckträff att vi kunde ta emot och vi åkte iväg direkt för att hämta katten.

Det är en okastrerad hankatt, han är fortfarande lite skärrad men vi har försökt kolla efter idmärkning men tyvärr hittades ingen. Han verkar inte alls förvildad så ett hem måste han ha eller ha haft. Vi hoppas kunna hitta eventuell ägare annars ser vi till att han får ett nytt hem.

Vi skickar ett stort tack till dig som kontaktade oss så kissen fick en chans att leva och hitta hem istället för att bli skjuten i fällan och inte ens få en chans att hitta hem.

Bill och Bull är skillnaden mellan liv och död för många katter och det hoppas vi kunna få fortsätta med i många år framöver. Stöd oss gärna då vi alla jobbar ideellt och inga bidrag från kommunen får. Swisha en slant till 123 048 49 23 eller sätt in en slant på vårt bankgiro 640-0881. Eller varför inte bli medlem eller engagera dig som volontär, vi behöver bli flera för att kunna hjälpa mera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.